Medlemskap

Alla personer mantalsskrivna i Täby Kommun är välkomna som medlemmar i Skarpängsföreningen. Innevarande verksamhetsår omfattar 1 juli 2018 – 30 juni 2019 och medlemsavgiften är 100 kr per person och år, dock max 300 kr per familj.

Med ditt medlemskap kan du hyra Skarpängsgården för olika aktiviteter, ta del av vårt uppskattade valborgsmässofirande och indirekt stötta diverse aktiviteter i Skarpäng. Medlemskortet ger dig även rabatter och erbjudanden från flera av våra samarbetspartners som Blomsterlandet Ella trädgård, Täby Färg & Tapet, Office Depot, Smajl Studio och Täby Lås.

Så här blir du medlem:

Betala in medlemsavgiften på bankgiro 5545-9697 och uppge betalningsavsändare. Skicka därefter e-post till info@skarpangsforeningen.se med kompletterande information om namn, adress och e-postadress till alla de personer som betalningen avser.

Läs mer om våra medlemsrabatter här!

Vill du inte bli medlem men ändå ta del av information från oss?
Om du inte vill bli medlem har du ändå möjlighet att ta del av vissa av våra utskick och informationsmail som går ut till de icke-medlemmar vi har i vårt register. Tänk på att i vissa fall går dessa mail ut efter att medlemmarna har fått dem, så det är alltid en fördel att vara medlem och t.ex. få förtur till de event vi anordnar. Skicka ett mail till info@skarpangsforeningen.se och anmäl dig!

Vår sida på Facebook är även öppen för alla, gilla oss gärna för att enkelt ta del av information!
https://www.facebook.com/skarpangsforeningen/


Nedan pågår utveckling av nya betalningsmetoder. Dessa är ännu inte i drift. Följ instruktionerna ovan.

Visar alla 3 resultat