Hej!

Jag heter Jenny och är trädgårdsdesigner/trädgårdskonsult. Jag bor i ett hus här i Täby med man, tre barn och en katt. Jag har fått den fina möjligheten att gästa er här med min trädgårdskalender.
Där lyfter jag fram lite av det aktuella gällande trädgård och växtlighet varje månad.


Yrkesmässigt har jag en 23 år lång anställning på Slottsträdgården Ulriksdal bakom mig. Jag är utbildad inom ekologisk odling, gestaltande och växtkunskap. Jag brinner verkligen för att inspirera mina kunder och skapa fantastiska trädgårdar!

Till mig kan du tryggt vända dig med dina funderingar och önskningar gällande din trädgård.
Jag åtar mig både små och stora projekt.
Förutom all växtlighet som ingår när man ritar trädgård, så gör jag även bygglovsritningar och bygganmälansritningar för trädgårdsrummets alla fasta strukturer så som murar, staket, trädäck, pergolas, uterum, bodar, växthus, pool mm.
Så drömmer du om ett lyft för din trädgård är du varmt välkommen att boka in mig på ett kostnadsfritt och förbehållslöst möte, på plats i din trädgård.

Väl mött!
Jenny Malmsten

Email: gardenjenny@outlook.com
Mobil: 070-939 72 22