Hej!

Jenny heter jag. Jag är trädgårdsfantast, bor i Täby och har fått den härliga möjligheten att gästa er här med min trädgårdskalender som sträcker sig över hela året och lyfter fram lite av det aktuella gällande trädgård och växtlighet varje månad!

En av mina stora drivkrafter, yrkesmässigt, har under lång tid varit att inspirera till lust och nyfikenhet inför trädgård, växter och natur …att ge vägledning och ingjuta självförtroende hos dom jag når ut till och dom som väljer att anlita mig. Till mig kan du tryggt vända dig med dina funderingar och önskemål gällande din trädgård.
Jag åtar mig både små och stora projekt. Kan vara behjälplig med allt irån att ge tips om jordförbättring, planteringar i krukor och lådor, odling av grödor till att gestalta hela trädgårdar, enstaka rabatter, ge råd om beskärning, göra bygglovsritningar/bygganmälans-ritningar för trädgårdsrelaterade byggprojekt så som trädäck, murar, bodar, växthus mm.

Jag har varit anställd på Slottsträdgården Ulriksdal sedan 1998. Har utbildat mig parallellt inom ekologisk odling, växtkunskap och gestaltande. I över 20 år har jag jobbat med växter! Just nu befinner jag mig yrkesmässigt lite i en nystart, där jag kommer att börja rita och planera trädgårdar som huvudsyssla.
Jag har en bred kunskap, och ett passionerat intresse för allt inom trädgård. Brinner verkligen för att inspirera och skapa ”trädgårdsmagi”.

Min hemsida är under uppbyggnad, så det går ännu inte att se bilder eller hitta information om mig där. Men du får mer än gärna kika in på mitt instagramkonto (det är mitt privata konto och är inte kopplat till mig yrkesmässigt), men där finner du en hel del bilder som speglar mitt stora växtintresse! Bland annat finns det en mängd bilder från min egen trädgård, samt mycket växter, natur, inspirerande miljöer och även gamla besjälade ting, vilket är ett av mina andra stora intressen i livet, antikviteter…

Väl mött!
Jenny Malmsten

Email: gardenjenny@outlook.com
Mobil: 070-939 72 22
Instagram (privat): jagejenny