Om mig | Jag är trädgårdsmästare/trädgårdsdesigner, bor i Täby och har fått den härliga möjligheten att gästa er här med min trädgårdskalender som sträcker sig över hela året och lyfter fram lite av det aktuella gällande trädgård och växtlighet varje månad!

Läs mer om mig och mitt företag GardeNow här


– Mars –

Mars bär med sig löften om vår… Invid den södervända husväggen kikar kanske några solgula vintergäck fram tillsammans med dom första snödropparna. Längtansfull sveper jag in mig i en varm filt, lyfter fram en trädgårdsstol och tar årets första kaffekopp ute!
Fortfarande är det en bit kvar tills det blir vår på riktigt, men för oss otåliga, som vill ut i våra trädgårdar är denna första ljuvliga stund i solen efterlängtad och snudd på magisk!

– Februari –


Om januari är den månad då man drömmande bläddrar i frökatalogerna, klurar på kommande trädgårdsprojekt och låter sig inspireras av trädgårdsböcker och magasin, så är februari den månad då man äntligen får lite jord under naglarna igen!

Välkommen in och läs bl.a. om mina tips för att ge dina krukväxter en nystart och hur du bäst tar hand om dina övervintrade pelargoner som nu är dags att plockas fram.