Vi erbjuder gratis smart lås till brevlådan från Inside the Box!

Vi har träffat Inside the Box och fått en genomgång av hur låset fungerar och är glada över att kunna erbjuda våra medlemmar ett kostnadsfritt smart lås till brevlådan.
Skarpängsföreningen erbjuder tillsammans med Inside The Box kostnadsfria smarta brevlådelås till max 100 medlemmar i Skarpängsföreningen, med fri installation (värde 998kr). Inga löpande kostnader. Ta del av erbjudet genom att ange koden: ”Skarpang2022” i kassan på www.insidethebox.se. 

Är du inte medlem i föreningen? Läs mer om vad du behöver göra för att ta del av erbjudandet längre ned på den här sidan.

Vad är Inside the Box?

Inside The Box är ett smart brevlådelås som är kopplat till Inside The Box-appen. Företaget
Inside The Box grundades 2018 i Stockholm, med en vision att underlätta människors vardag
och samtidigt göra skillnad för miljön. Under resans gång har ingenting lämnats åt slumpen
och idag kan Inside The Box erbjuda app och ett smart brevlådelås som är utvecklade av
Sveriges främsta ingenjörer inom säkerhet, låsmekanik och kryptering. Idag har låset svenskt
patent.

Genom att göra någonting så enkelt som att byta lås på brevlådan blir den smart.

Nyheter med Inside The Box-lås och Inside The Box-appen:

  • Bud kan låsa in fler och större paket via “tömningsluckan”
  • Knacka för att öppna (med telefonen i fickan), öppna med appen eller med nyckel.
  • Dela digitala nycklar via appen
  • Låset fryser inte på vintern
  • Slipa knivar hos Slipkliniken – direkt från lådan och tillbaka

Under 2023 kommer låset bli ännu bättre för dig som bor i Täby, tjänster som är på väg till dig som testas i utvalda områden i Stockholm är:

  • Returer via brevlådan (Planerad lansering Q1 2023)
  • Skicka paket till andra med Inside The Box-lås (Planerad lansering Q1 2023)

I ditt område kan idag Premo och DHL-hemleverans låsa in paket i din brevlåda, fler transportörer är på väg. Ju fler i samma område så har ett smart brevlådelås – desto mer ökar möjligheterna att snabba upp prioriteringen för just ditt område. 

Såhär fungerar det när du väljer Inside the Box som leveransalternativ:

Erbjudande

Skarpängsföreningens medlemmar erbjuds smart brevlådelås med fri installation (värde 898kr) kostnadsfritt (0kr). Installationer genomförs under vecka 48. Medlemmen behöver inte
vara hemma för att låset ska kunna installeras, det går bra att lämna brevlådan öppen. OBS! Erbjudandet gäller endast om över 20 medlemmar beställer, om färre än 20 medlemmar beställer kommer genomförda beställningar att avbrytas.

Ange rabattkoden ”Skarpang2022” i kassan för att ta del av erbjudandet. Rabattkoden kan användas av 100 hushåll, därefter kan resterande medlemmar köpa låset för det reducerade priset 199kr, med samma rabattkod. 

Behöver du en ny låsbar brevlåda?
För medlemmar som behöver en ny brevlåda kan Inside the Box erbjuda brevlådan Biggi Box + förinstallerat Inside the Box-lås för 2799kr (ord. pris 3990kr). Ange rabattkoden ”Skarpang-biggi” för att ta del av erbjudandet. 

Gå in på www.insidethebox.se för att läsa mer eller beställa. 

Frågor?
Har du frågor kring det smarta låset eller beställning? Kontakta Inside The Box på sales@insidethebox.se


Till dig som ännu inte är medlem

Du behöver bli medlem i Skarpängsföreningen för att ta del av erbjudandet. Medlemsavgiften är 200 SEK per hushåll och år, oavsett antal personer i hushållet, ingen bindningstid. Med ditt medlemskap kan du hyra Skarpängsgården för olika aktiviteter, ta del av våra uppskattade arrangemang och indirekt stötta diverse aktiviteter i Skarpäng. Utöver detta kan du ta del av rabatter och erbjudanden, som detta är ett exempel på. Se våra andra medlemsrabatter här.

Du blir medlem genom att överföra 200 SEK till vårt swish-konto 1233422672, ange ditt namn som referens. Skicka sedan e-post till info@skarpangsforeningen.se med information om namn, adress och e-postadress på samtliga personer som vill vara medlemmar för att ta del av erbjudandet. Du hittar även all information om att bli medlem här. Du blir medlem till och med 30/6-23, ingen bindningstid.

Du måste bli medlem innan söndag 27/11-22, annars kommer installationen avbokas. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.