Vi måste tyvärr meddela att Skarpängsgården kommer renoveras under en längre tid framöver (under våren/försommaren) pga en vattenläcka och det kommer inte gå att hyra lokalen för fest och andra evenemang under den tiden. Hur lång den tiden blir beror på hur fort det torkar.

Detta innebär tyvärr också att det inte blir någon kläd- och prylmarknad i vår.

Vill du boka lokalen till i höst kan du fortfarande göra det här

Observera att om du deltar i en aktivitet på Skarpängsgården (bridge, yoga eller seniorgympa) kommer den att vara inställd v.12. Förhoppningsvis kan vi sedan öppna övervåningen för alla aktiviteter men det återstår att se. Vi uppdaterar med information när vi vet mer.

Uppdatering augusti/september

Vi kan med glädje nu informera om att gården är återställd och kan användas som tidigare. Välkommen att boka gården här!

Uppdatering 18 juni

Uppbyggnaden av gården har äntligen påbörjats!

Uppdatering 4 juni

Senaste fuktmätningen visade att det nu är torrt på gården igen och återuppbyggnaden kommer snart att påbörjas. Bridge och yoga har fortsatt som vanligt under våren på övervåningen och kläd- och prylmarknaden kunde genomföras i Rösjöskolans gymnastiksal. 

Uppdatering 1 april

Torkning har pågått under en vecka och vi vet ännu inte hur länge till den behöver pågå. Mätningar kommer ske varannan vecka till dess att det är helt torrt. Därefter ska lokalen återställas.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.